Bayanherbs

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Terima kasih di atas kehadiran dan kesetiaan tuan/puan. Terkini Pembayaran melalui Maybank2uPay dengan mengklik ikon di bawah:

TESTIMONI

Testimoni ini diperolehi daripada beberapa orang pengguna Bayanherbs. Oleh kerana isu ini agak sensitif, maka nama sebenar pemberi testimoni dirahsiakan.

Pengumuman:
Ketika ini saya sedang mencari testimoni bagi Pearl Plus. Tawaran ini terbuka kepada pengguna Bayanherbs. Sila emailkan testimoni anda ke amnizam79@gmail.com .Testimoni yang disiarkan di dalam website ini akan diberikan satu unit produk percuma. Nama penyumbang testimoni akan dirahsiakan. Terima Kasih

Testimoni Produk Terdahulu

En Sharul, Johor
Kawan kenalkan Super Gel kepada saya tetapi ketika itu saya anggap perkara ini remeh dan dengan rasa ego saya mengatakan kepadanya tak pe lah. Tetapi apabila berfikir sejenak, tidak salah mencuba. Akhirnya, buat pertama kali isteri saya mengucapkan terima kasih kepada saya. Dia tersenyum. Selepas saat itu saya tidak pernah tewas. Hidup kami semakin bahagia.

En Ramli, Penang
Aku ada 2 orang isteri..faham-faham sajalah, mula nak cuba ambil Libido Gel rasa was-was takut2 lain yang jadi. Tapi Alhamdullilah selepas mencuba Libido Gel memang berkesan seperti yang diberitahu. Ni dah nak masuk 3 botol aku ambik Libido Gel, barang baik mesti pakai.


Testimoni Pearl Plus

En. Amin Gelugor
Pesara berusia 50an dan menggunakan produk Pearl Plus. Ini dah kali kedua aku membeli Pearl Plus. Cukup meyakinkan dan pearl plus ini memberikan kelainan kepada kehidupan aku. Sebelum ini susah nak bangkit anu tu tapi sejak amalkan pearl plus...fuh....

En. Hassan, Sarawak
Aku mengalami masalah mati pucuk pada usia yang agak muda kerana suka aktiviti onani. Alhamdullilah sejak aku jumpa pearl plus dan mengamalkan 4 botol pearl plus, anu aku kembali berfungsi. Syukur..

Testimoni Herbal Rimba A.K.A Bio-Life

Kapten (B) Mohd Rahim ( 50 tahun - tokoh korporat )
saya menggunakan Bio-Life Herbal Rimba kerana umur saya yang semakin meningkat. Dengan Bio-Life Herbal Rimba saya tetap bertenaga dan sentiasa sedia untuk bertarung dan mengalahkan 'lawan-lawan' saya bila-bila masa sahaja. Mereka tidak komplen sekalipun saya kerap masuk 'gelanggang' kerana mereka puas dengan persembahan saya. Dengan Bio-Life saya sentiasa yakin dengan keupayaan saya untuk mengawal tempoh saya berasmara .
Encik Yazid Supian ( 32 tahun - penjawat awam )
saya baru berkahwin dan sangat bimbang kerana saya cepat ejakulasi. Menurut pakar perubatan hal ini berlaku kerana tabiat saya yang aktif melancap semasa bujang dulu.sebelum mengguna Bio-Life Herbal Rimba  saya sering tewas dengan isteri saya, malahan tidak dapat memberi beliau nikmat orgasm walau sekali pun. Tapi sekarang dengan Bio Lief Herbal Rimba, terbalik pula .. kini giliran isteri saya yang berkali-kali orgasm dengan keampuhan senjata saya. Hubungan kami sekarang semakin romantis dan tidak seperti dulu,kini isteri saya sentiasa sudi bila diajak "bersama". Hanya RM15 satu kapsul dan saya dapat kepuasan untuk 3-hari berturut-turut !
Mr Ridhwan McRyan ( 40 tahun - ekspatriat )
I'm married to a wonderful Malay lady for the past 10 years. I have always been satisfied with our sex life and my wife has no complaints. However, recently I tried Bio-Life Herbal Rimba and discovered that I can 'do' more. Now, my wife thinks I'm getting better with age! Thanks to Bio-Life Herbal Rimba.

Mr Quah Teong Keat ( 35 tahun - pengurus bank )
Sebelum mencuba Bio-Life Herbal Rimba saya selalu cepat letih dan tidak sanggup sambung permainan hingga babak ke-2. Tapi sekarang dengan Bio-Life Herbal Rimba saya sudah boleh melepasi masa tambahan. Isteri saya pun semakin gembira dengan perubahan diri saya.

Encik Shukri ( 31 tahun - peniaga kedai runcit )
Saya pernah mencuba berbagai ubat sebelum ini, tapi tak ada yang setanding Bio-Life Herbal Rimba. Saya mampu terus ereksi walaupun sudah memancutkan airmani! Ini membantu saya memberi orgasm kepada isteri saya. Permainan saya sekarang jauh lebih lama dari dulu. Terimakasih Bio-Life Herbal Rimba  !!!

Apa Kata Isteri Pengguna Herbal Rimba
Nama: Puan R [ nama penuh dirahsiakan]

Umur: 26 Tahun"Saya isteri kepada suami yang berusia 52 tahun. Suami saya mempunyai masalah zakar yang cepat layu dan tidak tahan lama. Lebih-lebih lagi beliau mengambil pil darah tinggi daripada pihak Hospital. Kami telah diperkenalkan khasiat Herbal Rimba pada Okt 2008. Suami saya telah menggunakannya dan terbukti berkesan. Zakarnya amat keras dan mengembang. Saya dapat mencapai klimaks setiap kali bersamanya. Terima kasih Herbal Rimba.