Bayanherbs

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Terima kasih di atas kehadiran dan kesetiaan tuan/puan. Terkini Pembayaran melalui Maybank2uPay dengan mengklik ikon di bawah:

MASSAGE OIL

Minyak Urut CAREBEAU


Minyak urut yang diformulasikan khas daripada bahan alam semulajadi. 100% asli. Digunakan untuk mencapai kesihatan yang optimum dengan meningkatkan peredaran darah yang lemah, membantu melegakan otot yang tegang, merangsang badan, meningkatkan semangat mental, melegakan tekanan dan keletihan. Boleh digunakan oleh lelaki atau wanita. 

Mengurut badan amat baik untuk lelaki dan wanita terutamanya bagi mereka yang telah berumah tangga (BERKAHWIN).Tujuan mengurut adalah untuk melancarkan perjalanan darah yang tersekat. Perjalanan darah yang tersekat menjadi punca seseorang itu merasa lenguh, sengal, pening dan sakit-sakit di bahagian tertentu pada badan. Urutan juga baik untuk menghilangkan rasa tertekan, lemah syahwat, membawa keceriaan dan seri wajah serta melangsingkan tubuh.

Selain mengamalkan diet yang seimbang dan mengamalkan pengambilan herba tambahan untuk kesihatan badan, urutan badan juga perlu dilakukan untuk memanjakan diri, merehatkan tubuh dan mencari keselesaan dalaman. Selain membetulkan perjalanan darah ia juga mengembalikan kesegaran diri dan sentiasa awet muda.

Minyak urut Carebeu ini amat mudah digunakan, hanya tuangkan minyak ke tapak tangan dan sapukan pada bahagian tubuh badan samada dibahagian kaki, tangan, tubuh atau belakang badan. Kemudian lakukan urutan ringan. Boleh dilakukan sendiri atau minta bantuan pasangan. Bantuan daripada pasangan akan menambahkan lagi kemesraan dan kebahagian perhubungan Suami Isteri.

Minyak urut Carebeu tidak panas tetapi amat menyelesakan dan memberi ketenangan kepada penggunanya.


Natural

450ml
Harga: RM 40.00 (Semenanjung Malaysia)
RM 50.00 (Sabah dan Sarawak)

Natural mempunyai 4 aroma:
  1. Lavender available 2 unit (KOD: NLV12)
  2. Jasmine Not available (KOD: NJ12)
  3. Rose available 1 unit (KOD: NR12)
  4. Spa Refreshing Not available (KOD: NSR12)


Milky Massage Butter AVAILABLE!!!KOD: MMB12


450ml
Harga: RM 50.00 (Semenanjung Malaysia)
RM 60.00 (Sabah dan Sarawak)


CARA BELI: (MINYAK URUT CAREBEAU)


Penghantaran PERCUMA


1. PILIH  PRODUK YANG DIINGINKAN
2. SILA BANK – IN / TRANSFER KE


CIMB- 07140138644529 
@
Maybank- 162106378236

Mohamad Nizam Yusof

3. SMS MAKLUMAT BERIKUT(Untuk Tindakan Yang Lebih Cepat):

KOD PRODUK dan kuantiti
RM xx.xx
Tarikh
Masa
Nama Bank
Nama Penuh
Alamat POS
No HandphoneKE TALIAN:
014-2466553 (NIZAM)
There was an error in this gadget