Bayanherbs

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Terima kasih di atas kehadiran dan kesetiaan tuan/puan. Terkini Pembayaran melalui Maybank2uPay dengan mengklik ikon di bawah:

Tadalli™ Gold Soap Bar

Tadalli™ Gold Soap Bar

Tadalli™ Gold Soap Bar merupakan produk kecantikan sulung Tadalli™ yang diperbuat dari Serbuk Emas (Gold Powder). Serbuk Emas bertindak sebagai antipenuaan semasa membersihkan wajah agar berseri dan bersinar. Sabun kecantikan wajah ini membantu mengatasi masalah kedutan serta mengimbangi ton warna kulit agar menjadi lebih anjal, lembut, cerah dan gebu tanpa suntikan !!

Kandungan Tadalli™ Gold Soap Bar
Serbuk Emas (Gold Powder), Propylene Glysol, Glycerin, Vitamin E, Essential Oil.
Berat : 30 gram.

Cara Penggunaan Tadalli™ Gold Soap Bar
Gosok sabun dengan air sehingga berbuih pekat, ratakan ke muka / leher selama 2 minit.
Kemudian bilas hingga bersih.

Perhatian
Sesuai untuk semua jenis kulit (kecuali jerawat yang serius).
Sesuai untuk wanita dan lelaki.

Infomasi Tentang Serbuk Emas
Kajian saintifik membuktikan Emas mampu menggalakkan penyerapan molekul oksigen ke dalam kulit serta membolehkan fungsi selular atau sel berada pada tahap paling tinggi yang menghasilkan kulit sihat berseri dan bersinar. Sesiapa yang menggunakan nya akan mengalami perubahan wajah hanya dalam beberapa minit.

Testimoni Terkini
" Assalamualaikum...Gold Soap Tadalli memang amat sesuai dgn kulit sensetif kak zara..secara jujur kak zara katakan sebelum ni dh byk mencuba pencuci jenama lain tp kak zara kena memakai pula toner dan krim malam....klu tak kulit terus kering dan jerawat makin byk..

Teman baik kak zara memperkenalkan Gold Soap Tadalli pada akak..mulanya agak keberatan juga utk mencuba...Alhamdulillah...baru mencuba hampir sebulan..dh nampak perubahan pada kulit muka akak. terasa tegang dan jerawat2 halus semakin kurang..lagi satu dgn memakai sabun ni kak zara tak perlu lagi memakai toner dan krim mlm...sebab dgn memakai hanya 2 kali sehari pagi dan sebelum tidur kulit akak menjadi lembut dan tidak kering lagi....dan yg bestnya anak2 tegur wajah kak zara nampak lebih muda dari selalu...alhamdulillah.. "

                                                                                                                                                 -Kak Zara-

PROMOSI PENGENALAN

Harga Promosi 1 unit Gold Soap Bar = RM 35.00
Harga Biasa = RM 46.00
JIMAT RM 11
Tempahan hubungi / SMS : 014-2466553
Penghantaran Percuma (Promosi)

Promosi ini sah sehingga dimaklumkan kelak. Dapatkan segera sebelum promosi tamat.
There was an error in this gadget